Työnhakijalle

shutterstock_524331286_crop

Valikoimme asiakasyrityksemme tarkasti ja ne ovat alalla vakiintuneita, hyvämaineisia toimijoita,  jotka etsivät moniosaajia tai ammattinsa osaavia taitavia tekijöitä erilaisiin töihin. Mm. näiden syiden takia työpaikka kannattaa ottaa juuri meidän kauttamme.

Palkkasi on vähintään työehtosopimusten mukainen. Meillä on käytössä henkilöstön palkkiojärjestelmä, joka palkitsee oma-aloitteisen työturvallisen toiminnan asiakkaan parhaaksi. Henkilöstöpalvelutyö mahdollistaa sinulle aivan uudenlaisen ajankäytön. Se mahdollistaa ja helpottaa omaa työllistymistäsi.

Sinun on mahdollista asiakkaan mukaan valita koko tai osa-aikaista työtä tai lyhyempiä keikkatöitä.

Kiipeilytekniikkamme on alansa huippua jos haluat yhdistää harrastuksen työntekemiseen. Korjausrakentaja tiimimme hakevat alan ammattilaisia maalarin, kirvesmies, ymv. ammatillisiin töihin.

Täytä hakemus ja aivan uudenlaiset, joustavat mahdollisuudet tulevat ulottuvillesi.

Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Henkilöstövuokrauksessa toimimme työnantajanasi. Maksamme palkan sekä huolehdimme kaikista lakisääteisistä työnantajavelvoitteista. Kauttamme työnhakija voi työllistyä joko vuokratyöntekijänä tai suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen tai oman yrityksen työkohteisiin.

Täytä hakemus nyt!