Proworks

Proworks palvelut Oy on asiakaslähtöinen, nopeasti palveleva henkilöstöpalvelun ammattilainen Sopeudumme asiakkaan muuttuviin tarpeisiin heti.

Henkilöstövuokrauspalvelua tukee oma korjausrakentamisen yksikkö sekä High-Flyers yksikkö, yksiköstä löytyy kiipeilijöitä eli köysityöntekijöiden huippuosaajia. Minne henkilönostimella ei pääse, köysimiehet pääsevät. Katolla liikkumisen mestarit suorittavat myös kattoturvatuotteiden tarkastamisen sekä tarvittaessa saat raportin kattosi kunnosta. Ota yhteyttä!

Palokatkoasennus tukee korjausrakentamisen yksikön toimintaa omilla ammattiosaajilla. Suoritamme myös nostotöiden valvontaa ja kokonaisuutta täydentää työturvallisuuteen liittyvät koulutukset.

Palvelutarjontaa kuuluvat myös kiinteistönhoitajat, siistijät sekä hoiva-alan ammattilaiset.

Myyjien kautta saat tarjouspyyntöösi vastauksen nopeasti.

Työturvallisuuskoulutuksemme on asiantuntevaa – mahdollisuus kouluttaa teidän tiloissanne, tuo hyötyä teille koko maahan.

Tulevan kevään työt ovat nyt ajankohtaisia, sadevesikourujen puhdistaminen, kattojen tarkastus talven lumenpudotuksien jälkeen, – kaikista edellä mainituista saat kohdennetun tarjouksen sekä tietysti muuttuviin tilanteisiin osaavaa vuokrahenkilökuntaa.

Jos kiinteistössä tarvitaan tilamuutoksia, ammattitimpurit tekevät muutokset nopeasti. Ja kun tilamuutokset ovat valmiit, tarvitaan taitavaa ja rohkeaa suunnittelua viimeistelemään kokonaisuus. Suunnittelijamme Henna tekee sinulle mieleenpainuvan sisustussunnitelman. Ota rohkeasti yhteyttä.

 

Toimintamme on vastuullista ja arvojemme ytimessä ovat työturvallisuus ja osaajahenkilökuntamme. Uskomme, että tyytyväinen työntekijä täyttää asikkaidemme vaatimukset sen ”piirun verran” paremmin. Palkitsemisjärjestelmämme on ainutlaatuinen sekä työntekijöitä kannustava.

 

Olitpa sitten nuori tai varttuneempi ja sinulla on halua että tahtoa liittyä osaavaan joukkoomme, niin täytä hakulomake verkkosivullamme ja olemme sinuun yhteydessä ensi tilassa. Mikäli tarvitset apua työpaikan etsimisessä, jätä CV, niin aloitetaan yhteinen matka.

Hae töitä!

Työtilaukset

Katso mitä olemme tehneet