Kiinteistötekniikka – kiinteistöturvallisuus

Kiinteistötekniikan sekä kiinteistön turvallisuuden eri osa-alueista vastaa sekä päivittäistä toimintaa kehittää Martin Mitikka. Hän on yksi alan monipuolisimmista parhaista osaajista.

Lisätietoja
Martin Mitikka
martin.mitikka@proworks.fi
p.+358 45 635 5177

Hän on erikositunut kiinteistö-ja henkilöturvallisuuteen, muun muassa savunpoistoon ja väestönsuojien erikoisosaaminen, palokatkot, kiinteistön työturvallisuus, eri kohteiden pelastussuunnitelmat ja putoamissuojainten tarkastukset.

Martin Mitikka omaa yli 30 vuoden erikoisosaamisen rakenteellisesta paloturvallisuudesta sekä henkilöturvallisuuden puolelta.

Martin on pätevöitynyt EA-kouluttaja. Häneltä löytyy kouluttajapätevyys korkealla työskentelyyn, joka tukee omalta osaltaan High-Flyers toimintaa katolla. Asiantuntijajäsenenä Martin toimii Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n Savunpoistotyöryhmissä (NAS & CEN). Mitikka on käsikirjoittanut yhteistyössä Rakennustietosäätiön kanssa RT-kortteja. Hän on ollut myös Sisäministeriön alaisissa ohjausryhmissä ohjaamassa S1-luokan, S2-luokan ja kalliosuojien rakentamisoppaita.

Martin Mitikka vahvistaa omalla kokemuksellaan ja ammattitaidollaan kiinteistö- ja henkilöturvallisuus puolen osaamista tarjoten alan parasta asiantuntemusta.